Despre Noi Structura Actionariatului Contact Grup              
Rezervari Online
       
      Despre Noi
     
  Societatea Comerciala Aro-Palace S.A. Brasov este lider recunoscut pe piata turistica interna si internationala, prin servicii de cazare si alimentatie publica la un standard calitativ ridicat.

Localizare
Localizata in centrul tarii, la rascrucea de drumuri care leaga Transilvania de celelalte provincii, S.C. Aro-Palace S.A. Brasov este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii turistice din zona.

Exigenta
Compania detine o baza materiala complexa care include 5 hoteluri cu o capacitate totala de peste 1300 locuri, acoperind nivele de confort de la 5 stele la 1 stea, cat si 3 restaurante cu specific traditional cu oferta culinara si ambientala de exceptie care satisfac cele mai variate si exigente asteptari.

Valori
S.C. Aro-Palace S.A. a fost infiintata in 1991 si este continuatoarea traditiilor scolii brasovene de turism, recunoscuta prin rezultatele de exceptie realizate de-a lungul anilor. Medaliile obtinute de maestrii nostri in arta culinara la prestigioase concursuri internationale sunt marturia profesionalismului si daruirii multor generatii de lucratori.

Misiune
Relatiile de colaborare – parteneriat cu institutiile de invatamant liceal si universitar din domeniu, precum si adoptarea ISO 9001 sunt o dovada a preocuparii continue pentru mentinerea si ridicarea nivelului calitativ al produsului turistic complex oferit oaspetilor unitatilor hoteliere si restaurantelor companiei noastre.


S.C. Aro-Palace S.A. : RO1102041 : J08/13/1991
Capital social subscris si varsat: 40.320.157,10 lei

 
   
       


Hoteluri
Aro Palace *****
Capitol ***
Coroana-Postavarul **
Restaurante
Cerbul Carpatin
Tur Virtual Aro Palace
Impresii ale clientilor nostri
Parerea ta!
Evenimente Brasov
Curs valutar BNR
Meteo Brasov
 
 
Copyright: Aro Palace S.A. Brasov ~ Toate Drepturile Rezervate | Design: TVD Brasov